SBDM AB

Stockholm, Sweden

SBDM AMERICAS INC

Boston, US

Birgersdotter Innovate AB

Stockholm, Sweden

World Women Network

World

DENTANOR

Aktieköp i Dentanor / Teckningslista

Styrelsen i DENTANOR AB 559232-7737 har fattat beslut om göra två emissioner för att utveckla och lansera den digitala tandvårdsplattformen Dentanor. 

Priset per aktie i Seedrundan 100:- st på en värdering av 10 000 000 och ska förvärvas om minst 500 aktier per post.  Minimiköp är således 50 000 SEK, högsta är 1000 000 SEK, enligt först till kvarn principen. I händelse av överköp kommer den som först noteras på angivet bankkonto vara den som kommer föredras. 

Denna runda kallas Seedrunda och pengarna används till att få ut en POC och en MVP, (Proof of concept, Minimal viable product) baserat på det material som fram till idag är framtaget. 

Bolagsvärdering: 10 000 000 SEK  (110 000 aktier)

Emission: 1 000 000 SEK (10 000 aktier á 100 SEK)

Min poster om: 500 aktier

Värderingen beräknas i runda 2 som sker i April 2020 kommer att basera sig på bolagsvärdering på 32 500 000 SEK då man beräknar ha betalande kunder, och beprövat koncept. Dessa pengar kommer användas till att marknadsföring och säljorganisation.  

Betalning ska ske till för ändamålet upprättat konto nedan:  

Som meddelande skall stå Personnummer/Organisationsnummer.

BANK: SEB

CLEARINGNUMMER: 5385

KONTONUMMER: 1108256

KONTOHAVARE: DENTANOR AB  (GB 31575 AB uä)

ORGNR: 559232-7737

Full dokumentation om projektet kan laddas ner här. Frågor kan ställas till norgradin@jarvakliniken.se

Teckningssedel kan laddas ner här. Frågor kan ställas till norgradin@jarvakliniken.se

Upcoming prospects

The fashion tech brand that makes sense

 

Många har försökt sig på fashion tech. Nu har vi på Birgersdotter tagit fram en produktserie där fashion tech fyller en användbar funktion. 

Tillsammans med tyska ingenjörer, och svenska hantverkare har vi tagit fram en serie lyxprodukter med bärbar underhållsladdning som primärt användningsområde, med en inbygd CPU som blåtandkopplas till din smartphone och där öppnar en rad möjligheter. 

Med en uttagbar teknikenhet ger vi möjligheten att byta, serva och uppdatera din väska så att den alltid har senaste tekniken. 

Det här är början på en ny era inom detta lyxsegment.

Några exempel på funktioner: 

* Handgjort i Stockholm med Carl Johan Dahlin

* Bästa material, sustainability, hållbarhet 

* Urtagbar tech utvecklad i Tyskland. 

* Qi laddning

* CPU med Bluetoothkoppling till Smartphone

Med dessa POC´s "Proof of Concepts" ser vi att det här fungerar och att prouktserien går att lansera globalt. För att nå dit öppnar vi för att ta in kapital till "Birgersdotter Innovate" som äger märket. Designavdelningen ska ta fram fler produkter och tekniksidan ska CE märka och utveckla batteritid, storlek och funktionalitet. 

Vi ska ta in 5 miljoner för 10% av bolaget. Prospekt kommer inom kort. Anmäl ditt förhandsintresse här: 

Omnicommerce

Retail in the digital age

 

Retail är i en stor förändring,  Butiker, kedjor och varuhus går på knäna och online tar allt större del av försäljningen. Butiker söker sig online, och online vill nå kunder med nya butiker, lite förenklat är det vad som kallas omnichannel. Sälj via alla kanaler. 

För att få en verksamhet som fungerar får man här börja se helheten och ta nya grepp för att kunna sätta kunden i fokus i sitt försök att behålla sina kunder och appellera nya. Sätt kunden i fokus och se var ni på riktigt har intäkter, intresse och målgrupp. Är din affärsmodell samma om 5 år i den snabba förändring som sker? 

Vi utvecklar just nu flera intressanta samarbeten med ett Omnicommerce tänk och kommer under våren ut med ett investeringsunderlag på detta högintressanta konsultområde. 

Vi jobbar både utifrån butiker och kedjors perspektiv samt från webbshoppar som vill etablera sig butiksmiljö.